It is currently 22 May 2015, 19:02

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Author Message
 Post subject: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 04 Oct 2011, 23:57 

Joined: 04 Oct 2011, 23:49
Posts: 3
Location: Харманли
Възраст: 26 години
Име на героя: Kolef
Клас/спец: Priest/Discipline
Раса: Undead
Левел: 85
/Played: 133 дни и 8 часа

Професии: Jewelcrafting / Enchanting
Игрално време (дни в седмицата и по колко часа на ден): Всеки ден, райд таймът обичам да приключвам след 5-тият час, ако се налага оставам до късно, извън райда около 1-3 часа на ден.
Други герои на акаунта (над 40ти лвл): Molemanka; Koleff; Kolev; Nightyjj - никой от тях не е на 85 левел.
Колко активен може да бъдете(Рeйдовете ни са от Неделя до Четвъртък от 20:30 до 24:00; Петък и Събота почиваме): Мога да присъствам на всеки райд.
Опишете стила си на игра(Защо предпочитате конкретен билд/глиф/ротация): Играя в зависимост от ситуацията, последно бях танк хилър или райд такъв на дисциплин. Прийст играя от началото на тбц и почти винаги съм бил отхилващ, а не хилващ прийст.
Използвате ли TeamSpeak?: Да разбира се, повече от колкото е необходимо.

Атунменти:
Опит в инстанции - Какво сте чистил, с коя гилдия, с какъв клас.
PreTBC: Почти всичко до излизане на тбц играех с лок, след като излезна тбц доуринахме каквото бяхме пропуснали. Играех лок и си шервах акаунта с един приятел, хакнаха ни го два пъти и той го продаде.
TBC: Всички босове без Каел Таз, за който съжалявам ужасно до маунт хиджал бях в Хановете, след разпадането на сериозните играчи се трансфернах във Времето и с тях изчистих останалите босове.
WotLK: Основахме Хановете и изчистихме Накс, след това се преместих в Супер Начурълз, след разпадането на гилда в Легендс и след неговото разпадане в Тангра. С Тангра изчистихме всичко без хероик на Лич Кинга и Буболечката от турнамента.
Cataclysm: С Тангра изчистих началните босове и няколко хероик мода, нямам кил на Нефариън, не съм играл 4 месеца ще ми се наложи да наваксъм с новите босове и хероици.
Босове - фърст (за гилдията) килове, на които сте участвал: Не мога да си спомня всички, ако е задължително ще потърся мои снимки из форумите на гилдиите да видя на кои съм бил ;)

Предишни гилдии: Хановете, Времето, Суперначурълз, Легендс, Тангра

Защо напуснахте предишните си гилдии: Хановете - почти всички бяха лефтнали, продължихме да водим гилда и го изградихме с нови играчи, дадох права на част от тях и те пристъпиха мои нареждания, много ценни мои приятели бяха във Времето и предпочетох да играем отново заедно. Времето - лефтнах след разрешение не Темида и основахме Хановете на ново. Хановете - след скандал с Джако - не можех да водя райда, имах гости и трябваше да им обърна внимание. Суперначурълз - гилда се разпадна. Легендс- гилда се разпадна. Тангра - Заминах да работя през лятото, изпратих лично на гилд мастъра във форума, но явно не го бе получил и съответно бях кикнат.

Познати в Brothers In Arms: Angeleyes, Thesineater, Kotaranka, Ssjakal .

Какво очаквате от BIA като гилдия: Приятна и забавна атмосфера по време на райд.

Защо е добре за нас да oдобрим тази апликация?: Лесно се сприятелявам и обичам да говоря много, нося на бъзик яко, но се и бъзикам леко. Играя от 5 години с прийст и смея да твърдя, че познавам добре класа си. Внимание !!!!!!!!! Прегледайте форума на Тангра и съберете инфо за мен от играчи които уважавате в Тангра. Гилда е на мнение, че не ставам като играч.

Допълнителна информация (История като WoW-играч - смяна на сървъри, акаунти, герои и т.н. може и някакво инфо за самия играч): Играя от самото начало, на Ванилата играх с лок , след като ни хакнаха акаунта няколко пъти, приятеля с който го споделяхме реши да продаде акаунта с героите ни. От тогава си цъкам сам с прийста. В началото вдигахме със Дъсънийтър и от там го познавам, не съм сменял сървари и класове от тогава.

Линк към профил на героя в http://eu.battle.net/wow/en/:

http://eu.battle.net/wow/en/character/e ... lef/simple

+++++
Какви са функциите на класа ви в рeйд?: Хилва, отхилва бързо, прави стабилен демидж в битки с много движение и смяна на таргети, шаква на моменти, майндкънтролва, пази от зли магии и мноо демидж, съживява като не слаква.
Склонен ли сте да ребилдвате ако конкретен бос го изисква?: Да разбира се.
За кои други класове може да кажете че имате базови познания?: Само с прийст, избягвам да играя с други класове, познания имах само докато водех райдове, а то беше преди мнооого години.
Кои са сайтовете, които ползвате по въпроси свързани с играта/класа ви?: Танк спот, Шадоу прийст. Обичам да научавам за тактиките от клас лидера да обсъждаме нещата предварително преди битка и да ги съобразяваме с изискванията на гилд мастъра.
Какви Адони използвате: Дедли Бос Мод и Рикаунт
Кои беше последния голям пач:, Последно играх на на 4.1 .

Акаунта ще ми бъде платен до няколко дни, съответно в зависимост от ролята и желанията на клас лидера ще рибилдна, рифорджа, ресокна и реенчантна, 4 месеца не са малко време на отсъствие от играта и го разбирам напълно, смятам че ще успея бързо да наваксъм и влезна в крак с модата.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 05 Oct 2011, 01:00 
Member
User avatar

Joined: 13 Nov 2008, 00:00
Posts: 232
Location: Popovo
Малко съм неактивен, но ми е интересно - това са 133 days от началото на TBC? :)


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 05 Oct 2011, 01:24 

Joined: 04 Oct 2011, 23:49
Posts: 3
Location: Харманли
Не това са на прийста, като излезна ТБЦ в началото бях с лок преди да ни хакнат.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 05 Oct 2011, 11:24 
Officer

Joined: 30 Jul 2007, 11:21
Posts: 2053
Location: SOFIA
Здравей!
Имаме 3 прийста, редовни и опитни. При тези обстоятелства не виждам как можеш да се вместиш, пък и при ниска нужда от някакъв клас, можем да вземем нов играч само при впечатляваща апликация, за това съм против.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 05 Oct 2011, 16:58 
Officer
User avatar

Joined: 30 Jul 2007, 11:30
Posts: 6273
Location: София
Здравей и от мен.
Попрегледах геройчето ти и определено не ми изглежда, като да е било в авангарда на коя да е гилдия.
Въпросът за фърст киловете не е случаен, тъй като е едно да си убил всички босове в ТВС във фарм райд на Времето, а съвсем друго да си ги учил, докато бъдат свалени за пръв път от райда (примерно). Има разлика освен като експириънс, но и като емоции, а те също са важни.
Като гледам във Времето си влязъл лятото на 2008, когато вече уайпваха в SWP и след началото на следващия експанжън си се махнал. От първия контент на WotLK си видял основно Накс, при това с доста закъснение. След излизането на Улдуар, си убил 3-4 боса, след което няма индикации за каквато и да било активност. Очевидно си се върнал есента, доста след излизането на ТоС. Не знам с какъв статус си бил, но след излизането на ICC си правил основно стари ачивмънти и босове (Malygos, OS, Ulduar, ToC), самите босове в Цитаделата си правил, чак след лятото, когато за повечето на дневен ред бяха Лича и Хелион хероик. С други думи винаги си играл общо взето 2-3 контента назад, та не се учудвам, че не си спомняш фърст килове.

Другото е, че по принцип, ползата от комуникацията между гилдиите е, да се предпазваме и да не повтаряме едни и същи грешки при рекруита на играчи... както и самите играчи да не си мислят "Е, ще се издъня в БиА и ще ида в Тангра" примерно. Като цяло "коретата" в българските гилдии сме преживявали едни и същи разочарования и сме се справяли с едни и същи проблеми през годините и съм почти 100% сигурен, че каквото е мнението на Зан за теб в момента, такова ще е и моето след време, ако те вземем. Така че предпочитам да си го спестим и да се поучим от чуждия опит.
Съжалявам, но Аз съм против!_________________
Cecs wrote:
Надявам се един ден да сглобим raid, в който всеки един пишейки /played да се появи число не по-малко от ~200.

Image
Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 05 Oct 2011, 18:40 

Joined: 04 Oct 2011, 23:49
Posts: 3
Location: Харманли
Когато подавах апликация, прийст класа беше отворен и се набираха един дисциплин и един холи, извинявам се не бях наясно, че не набирате.
За фърст киловете, чесно ме вкарвате в голям проблем, нямам навикът да ги помня, а да се търся по снимките е невъзможно, пробвах преди малко. Ще изброя няколко интересни за мен фърст кила:

С Хановете най-якият ми фърст кил беше на Лейди Ваш , а от Лич Кинта на Сафирон, естествено бях и на фърста на Кел Тузад.

С Времето на Килджейдън

С Тангра най-якил ми беше на Синдрагоса Хероик от лич кинга, а от последният контент Атрамендес Хероик и това го помня защото трябваше да лийпвам.

За мен уайпването на един бос и разучаването на различни тактики е истината в играта, а не преминаването през него като малка гара.

Ако имате други въпроси с радост ще се опитам да ви отговоря.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kolef - Discipline Priest
PostPosted: 06 Oct 2011, 16:41 
Member
User avatar

Joined: 03 Nov 2007, 16:02
Posts: 464
Location: Italy,Trento
Zdravei,na tozi etap niamame nujda ot oshte edin priest.blagodarim za otdelenoto vreme i interes.jelaem ti uspeh.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron